Press "Enter" to skip to content

Bezoekersinformatie

© foto: Henk Woudsma

De Week van het KunstenaarsBoek is van 13 t/m 20 oktober 2018 op 25 locaties in Groningen. Meer gegevens over openingstijden etc. volgt.

INFORMATIECENTRUM WKB18

Antiquariaat Berger & De Vries aan de Pelsterstraat 27-29, is de hele week ARTisBOOKshop:  informatiepunt en boekwinkel van de WKB18. Hier is alle informatie beschikbaar over de locaties,  de exposities, projecten, lezingen, performances etc. Hier vindt u de wandel- en fietsroutes langs de verschillende locaties.

Naast boeken van de deelnemende kunstenaars verkoopt ARTisBOOKshop antiquarische kunstenaarsboeken en uitgaven van diverse andere kunstenaars en uitgevers. Ook het Kunstenaarsboekenweekgeschenk is hier te koop, dat u cadeau krijgt bij aankoop van een kunstenaarsboek.

Wat de verzamelaar niet mag ontgaan is de mogelijke koop van “Een blad omslaan”. Hierin kunt u op vrijwel elke locatie een gratis blad verzamelen. Het levert een totaal op van 24 bladen met een beperkte oplage van 250, ter gelegenheid van De Week van het Kunstenaarsboek 2018 verschenen.  Een echt collectorsitem!

Zie ook de website artisbookshop.com.

Openingstijden ARTisBOOKshop: di t/m za, 10.00 – 18.00 uur
zo en ma, 13.00  – 18.00 uur
donderdag tot 20.00 uur

deel rolstoeltoegankelijk 

 

Academie Minerva aan de Praediniussingel 59, Groningen is ook informatiecentrum van WKB18, geopend van maandag t/m vrijdag van 11.00 – 16.00 Studenten informeren u over alle activiteiten en leiden u desgewenst rond in de exposities van Fluxus, Riso en ander drukwerk. Dit informatiecentrum  is startpunt van tours. meer informatie volgt.