Doneren

Fotoimpressie WKB18 (foto's Ana Lecocq, Kunstspot)

Klik op het logo voor onze website.

STEUN
Draag je onze huidige activiteiten een warm hart toe, laat dit zien met een financiële bijdrage. We zijn blij met elk bedrag en zeker in Corona tijd is uw steun meer dan welkom. Uw geld wordt gebruikt om kunstenaars een vergoeding te geven voor hun bijdrage aan onze activiteiten. Stichting ARTisBOOK is een non-profit organisatie zonder subsidie.

ANBI
ARTisBOOK staat ingeschreven als culturele ANBI. Wat is het belastingvoordeel voor donateurs van een culturele ANBI? Hiervoor geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting (bron: belastingdienst). Onze IBAN is: NL39INGB0008124814 t.n.v. Stichting ARTisBOOK.

WIL JE DONEREN?

Dankbaar heeft Stichting ARTisBOOK de volgende kunstenaarspublicaties en naslagwerk als schenking ontvangen: Annesas Appel, Marinus, Augustijn, Mémé Bartels, Cees de Boer, Gerrit Jan de Rook, herman de vries, Michel de Vries (Antiquariaat Berger & De Vries), Janet Meester, Antoinette Nausikaa, Petra van Koppen, Albert Van Der Weide, Els van Odijk.