Annesas Appel
getallen en patronen
 
zaterdag 4 september t/m zaterdag 9 oktober 2021.

Poster tentoonstelling getallen en patronen (ontwerp Michiel Schuurmans)

Opening Annesas Appel - getallen en patronen op 4 september 2021 (foto's Robert Mulder)

Groene Amsterdammer, 16 .09.2021

Publicatie VIEW ON THE WORLDMAP - Annesas Appel, 2021

Annesas Appel is in haar werk opzoek naar onderwerpen waar een systeem aan ten grondslag ligt. Door deze onderwerpen te ontleden en opnieuw te ordenen komt Annesas tot een eigen logica. De beeldtaal die ontstaat laat zij op tactiele wijze zien in boeken en prenten. 

In deze tentoonstelling hebben ARTisBOOK en galerie Block C de primeur om voor het eerst het volledige oeuvre kunstenaarsboeken van Annesas te tonen. Zowel in de ruimte van ARTisBOOK en Block C worden boeken getoond, werken aan de wand en op de vloer.

Grafisch- en textielontwerper Michiel Schuurman heeft de poster gemaakt. Bij de expositie is een prachtig handgemaakt boekje gemaakt in een oplage van 50 van het project VIEW ON THE WORLDMAPKatalin Herzog heeft de tekst geschreven. Het boekje was slecht 25,- euro door subsidiebijdrage van Kunstraad Groningen, de van Bijleveltstichting en het Mondriaan Fonds, en is nu uitverkocht.


Klik op haar website en hier voor meer informatie over het kunstenaarschap van Annesas. Binnenkort meer! Volg ons voor updates op Facbook of Instagram

Katalin Herzog, VIEW ON THE WORLDMAP, een veelomvattend project van Annesas Appel, 2021