Westerhavenstraat 14

9718 AL  Groningen

 

Gedurende onze activiteiten en/of tentoonstellingen op: vrijdag en zaterdag van 13:00 - 17:00 uur
en op afspraak

info@artisbook.nl

artisbook.nl

Volg ons op Instagram, Facebook

Aanmelden Nieuwsbrief

* indicates required
Taal/Language

Intuit Mailchimp

Bereikbaarheid

Lopend / fiets 
We raden je aan om waar mogelijk lopend of met de fiets naar onze locatie te komen. Vanaf het Centraal Station loop of fiets je via de loopbrug van het Groninger Museum richting Westerhaven dicht bij onze locatie. De wandeling duurt circa 15 minuten, per fiets doe je er ongeveer 5 minuten over.  Op het centraal station - en op sommige plaatsen in de binnenstad - kun je een fiets huren.

Per openbaar vervoer  
Groningen is prima te bereiken per trein, en onze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Dan kun de buslijn 8 nemen vanaf het Hoofdstation naar de bushalte Westerhaven. Vanaf daar is het nog 1 minuut lopen naar onze locatie. Plan je route met het openbaar vervoer via www.9292.nl.

Per auto 
In verband met de complexe verkeerssituatie rond Groningen adviseren wij je om voor het vertrek een actuele route te plannen via GPS of internet. Parkeergarage Q-Park Westerhaven is het dichtste bij onze locatie. Of parkeer op één van de grote parkeerterreinen (P+R) in en om de stad. Met een pendeldienst (de P+R bus) word je naar het centrum gebracht. Meer informatie over P+R bus is te vinden op de website van Gemeente Groningen.