We nodigen je van harte uit om lid te worden van ARTisBOOK. Naast een eenmalige donatie als Donateur, bieden wij nu ook de mogelijkheid om Supporter of Collector te worden door middel van een jaarlijks vast bedrag. Met je lidmaatschap draag je bij aan de ontwikkeling van onze ruimtes en programma's. Bovendien ontvang je onze lidmaatschapskaart in de vorm van een gelimiteerde uitgave.

 

Om lid te worden vul je het formulier hieronder in of klik je op deze link. Wij zullen dan contact met je opnemen voor het voltooien van uw aanmelding.

 

€30/€60

  • lidmaatschapskaart van Claudia del la Torre
  • speciale uitnodigingen die per post worden bezorgd

 

Voor leden die wat meer te besteden hebben is er de optie van €60,- per jaar (€5,- per maand)

 

 

€100

  • lidmaatschapskaart van Claudia del la Torre
  • speciale uitnodigingen die per post worden bezorgd
  • de vroege vogel verkoop van publicaties
  • alle ARTisBOOK folders bij elke tentoonstelling (optioneel)
  • 10% korting op boeken en publicaties verkocht door ARTisBOOK

 

Lidmaatschapskaart

Elk jaar zal een andere kunstenaar gevraagd worden om een lidmaatschapskaart te maken, die alle leden, nieuwe en bestaande, zullen ontvangen. De kaart van dit jaar is gemaakt door Claudia de la Torre, een Berlijnse kunstenares die kunstwerken maakt op het snijpunt van gedrukte media, conceptuele publicaties en installatie. Met het basisconcept van een boek als haar gids, onderzoekt de la Torre de structuren en relaties van oppervlak, vorm en ideeën. In 2011 richtte de la Torre backbonebooks op, een experimenteel uitgeverij dat 78 kunstenaarsboeken en edities heeft gepubliceerd en nog steeds werk produceert. De la Torre is ook directeur van de Artists' Books Workshop in Berlijn.

ARTisBOOK heeft de ANBI status: giften zijn aftrekbaar van de belasting